top of page

Gruppo Mst

Pubblico·43 membri

Altınordu Karacabey Belediye Spor canlı izle yayın 19 Aralık 2023


Son 5 maçta, Karacabey Belediyespor 2 galibiyet aldı, 0 maç kaybetti, maç başına 1.4 sayı attı, karşı takım maç başına 0.6 sayı attı, Spread(ATS) kazanma ...


EK. 1: Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Aydınlatma MetniEK. 2: Kişisel Verilerin İşlenmesi Kapsamında Açık Rıza MetniEK. 3: Çerezler Hakkında BilgilendirmeEK. 4: Ticari İleti Onay MetniKİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİ AYDINLATMA METNİSARAN BİLGİ SİSTEMLERİ HİZMETLERİ YATIRIM VE YÖNETİMANONİM ŞİRKETİKİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİAYDINLATMA METNİ1. VERİ SORUMLUSU6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (“KVKK”) uyarınca, kişisel verileriniz; Veri Sorumlusu olarak Saran Bilgi Sistemleri Hizmetleri Yatırım ve Yönetim A. Denizlispor . Eskişehirspor beşiktaş maçı özeti. Eskişehirspor Lig Eskişehirspor TECO Karacabey Belediyespor canlı skor ve maç özeti Yeni Şafak Spor Şanlıurfaspor Karacabey Birlikspor canlı izle yayın - El Captor. Tüm AJANSSPOR Platformları İçerikler’i münhasıran AJANSSPOR’un fikri ve sınai mülkiyetindedir. AJANSSPOR Platformları’nda yer alan İçerikler’in tüm hakları saklıdır. 3. AJANSSPOR Platformları ve İçerikler’in içeriğine, tasarımına ve yazılımına ilişkin tüm mali hakların izinsiz kullanımı, işleme, çoğaltma, yayma, temsil, kopyalama, işleme ve internet başta olmak üzere radyo-televizyon, uydu ve kablo gibi telli veya telsiz yayın yapan kuruluşlar vasıtasıyla veya dijital iletim de dahil, işaret, ses ve/veya görüntü nakline yarayan araçlar ve bunlarla sınırlı kalmamak kaydıyla her türlü araçla yayınlama ve umuma arz, ve bunlarla sınırlı olmamak üzere her türlü izinsiz kullanım ve/veya ifşa, AJANSSPOR’un fikri ve sınai mülkiyet hakkının ihlali anlamına gelecektir. Üye; kendisi tarafından AJANSSPOR Platformları’nda üretilecek veya eklenecek yorum, alıntı vb gibi her türlü içeriğe (“Üye İçerikleri”), ilişkin 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’ndan (“FSEK”) kaynaklanan “işleme” (FSEK madde 21), “çoğaltma” (FSEK madde 22), “yayma” (FSEK madde 23), “temsil” (FSEK madde 24), “işaret, ses ve/veya görüntü nakline yarayan araçlarla umuma iletim” (FSEK madde 25) dahil ancak bunlarla sınırlı olmaksızın tüm mali manevi hakları ile mülkiyet haklarını bu hakları 3. kişilere devir haklarıyla birlikte, herhangi bir bedel talep edilmeksizin süre, yer, mecra ve muhteva açısından gayrimahdut olarak TAM RUHSAT şeklinde AJANSSPOR’a devretmektedir. İşbu taahhüt Sözleşme kapsamında tesis edilen Taraflar arasındaki diğer taahhütlerden bağımsız bir taahhüt olarak Sözleşme feshinden ve/veya sona ermesinden sonrada Taraflar arasındaki yürürlüğünü devam ettirecektir. Canli gençlerbirliği- altınordu maçını canlı i̇zle maç linki Bugün Ankara Demirspor - Karacabey Belediye Spor ilk hafta maçında karşı karşıya geliyor. Maçın kanalı, canlı yayın ve maç linki gibi detaylar haberde. Böyle bir durumun ortaya çıkması halinde, hangi nedenle olursa olsun geçersiz kalan hükmün ya da maddelerin geri kalan bölümleri yasa ya da mahkeme kararlarını izin vereceği ölçülerde geçerli ve uygulanabilir olmaya devam edeceklerdir. İşbu Sözleşme 13 (onüç) ana maddeden ibarettir. Üye bu Sözleşme’nin tamamını okuduğunu, anladığını, içeriğindeki tüm maddeleri kayıtsız şartsız kabul ettiğini ve onayladığını peşinen kabul ve taahhüt eder. İşbu Sözleşme Taraflar arasında uygulanacak olup, 1 (bir) nüshası işbu Sözleşme’nin kurulması üzerine elektronik posta yoluyla Üye’ye gönderilecektir. Üyeliğin Üye’den kaynaklanan sebeplerle AJANSSPOR tarafından sona erdirilmesi halinde AJANSSPOR’un uğradığı ya da uğraması muhtemel tüm doğrudan ve dolaylı zararları ilgili Üye’den talep etme hakkı saklıdır. AJANSSPOR, herhangi bir İçerik’i veya Üye İçerikleri’ni, herhangi bir zamanda Üye’ye haber vermeksizin ve herhangi bir sebep göstermeksizin kendi takdiri doğrultusunda, kaldırma, düzenleme, değiştirme, engelleme, AJANSSPOR Platformları’nın yapısını, tasarımını, kapsamını Üye’ye bildirim gerekmeksizin tek taraflı olarak kısmen veya tamamen değiştirme veya sonlandırma veya askıya alma, belli bölümlerini, kategorilerini veya özelliklerini ücretli hale getirme ve bu ücretleri tek taraflı olarak belirleme hakkına sahiptir. AJANSSPOR ayrıca; Üye İçerikleri’ni herhangi bir sebep göstermeksizin reddetme, geciktirme veya yayınlamama haklarına sahiptir. Böyle bir durumda Üye, AJANSSPOR’dan hiçbir talepte bulunmayacağını gayrikabili rücu biçimde kabul etmiştir. 11. Bodrumspor maçını canlı i̇zle maç linki: canli altınordu JJHUJK Lig' in de yeni sezon heyecanı başladı. Bugün Ankara Demirspor - Karacabey Belediye Spor ilk hafta maçında karşı karşıya geliyor. Maçın kanalı, canlı yayın ve ... MADDE 7- ÜYEYE AİT KİŞİSEL BİLGİLER VE TİCARİ İLETİLER 7. Üye’nin, Üyelik başlangıcında Üyelik Sözleşmesi kapsamında vermiş olduğu kişisel verilerin işlenmesine ve aktarılmasına ilişkin hususlar, KVKK ve ilgili mevzuata uygun olarak, işbu Sözleşme’nin ekinde bulunan EK:1 Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Aydınlatma Metni, EK. 2: Kişisel Verilerin İşlenmesi Kapsamında Açık Rıza Metni‘nde ve Çerezlere ilişkin hususlar EK. 3: Çerezler Hakkında Bilgilendirme Metni’nde düzenlenmiştir. 2 Üye’ye, ticari elektronik ileti gönderiminin yapılması hususu işbu Sözleşme ekinde bulunan EK. 4: Ticari İleti Onay Metni’nde düzenlenmiştir. AJANSSPOR, tarafından gönderilecek ticari elektronik iletiler Üye’ye push/web push (anlık) bildirim ile iletilebilecektir. Üye, AJANSSPOR tarafından kendisine reklam, pazarlama vb. konularla ilgili gönderilecek her türlü ticari elektronik iletinin gönderimini sona erdirmek için, AJANSSPOR Platformları’ndaki Hesabına giriş yaparak, Hesabım bölümünden “Ticari İleti Almak İstiyorum” seçimini kaldırabilir. İşbu Sözleşme, metninde değinilmiş olan diğer belgeler ve EKLER ile birlikte Sözleşme’nin bütününü teşkil eder ve Taraflar arasında önceden işbu Sözleşme konusuyla ilgili olarak yapılmış olan tüm yazılı ya da sözlü her türlü mutabakatın yerine geçer. İşbu Sözleşme’nin herhangi bir maddesinin kısmen ya da tamamen yetkili mahkeme kararı ile hükümsüz veya geçersiz kılınması halinde, Sözleşme’nin geri kalan tüm hükümleri yürürlükte kalmaya ve uygulanmaya devam edecektir. Sporzip. Eskişehirspor karacabey belediyespor hazırlıklarını [[YAYIN AKIŞI]] Isparta Davrazspor Amed canlı izle yayın 28 Ağustos . ESKİŞEHİRSPOR TECO KARACABEY BELEDİYE SPOR A.Ş.. Tahminleriniz için Atılan Goller ... Altınordu Fikstürü ve Altınordu Maç Sonuçları Karacabey Belediyespor · - · Altınordu. -. İstatistik Fenerbahçe Spartak Trnava canlı izle şifresiz Exxen Spor izle | FB-Spartak Trnava canlı izle şifresiz HD ... Karacabey Belediyespor Son dakika spor haberleri, transfer haberleri, puan durumu, fikstür, canlı skor ve ASPOR Canlı yayın.


Info

Ti diamo il benvenuto nel gruppo! Qui puoi fare amicizia con...
bottom of page